Titta på tv

Eriksbergs Catering

TAKE AWAY FRÅN ERIKSBERG
ERIKSBERGSGATAN 17A | 08-545 018 90
INFO@ERIKSBERGCATERING.SE
WWW.ERIKSBERGCATERING.SE

Vi erbjuder fri hemkörning innanför tullarna!

Nytt år och vi står redo för att varje fredag leverera fredagskassar för avhämtning på Eriksbergsgatan 17a. Bor du innanför tullarna erbjuder vi fri hemkörning! Var noga med att meddela portkod och hur vi når dig. För att hinna med alla beställningar körs din beställning ut mellan kl. 10.00-17.00 varje fredag. Bor ni utanför tullarna är ni välkomna att hämta er beställning mellan 12.00-15.00 hos oss på Eriksbergsgatan 17A.
08-545 018 90
INFO@ERIKSBERGCATERING.SE
WWW.ERIKSBERGCATER
OBS – begränsat antal kuvert finns att beställa. Så var ute i god tid.

Titta på tv

Tennstopet öppnar nytt

Tennstopet Grill Odengatan 72

I november 2020 öppnade Tennstopet Grill dörrarna för första gången. En modernare bakficka, vägg i vägg med den klassiska krogen Tennstopet. Lokalen rymmer 70 matgäster i tre etage med en stor bardel vid de stora fönstren som vetter mot Odengatan.

Titta på tv

Nonni Sushi öppnar nytt

Nonni Sushi Fleminggatan 95

Nonni Sushi koncernen öppnar nytt på Fleminggatan 95.
Nu kan du välja och vraka från en gedigen meny med ett stort utbud av sushi i alla dess former. Du hittar även varmrätter och sallader, som du kan välja att äta till lunch eller middag. Allt som serveras tillagas från grunden med fina råvaror.

Titta på tv

Serws årliga Julbord

Serws årliga Julbord

Sedan Serws start har Eriksbergs Catering varje jul. Serverat ett helt magiskt julbord.

Titta på tv

Primo Ciao Ciao Bondegatan

Välkomna till att avnjuta det genuina italienska köket hos någon av våra restauranger nära dig. En smakrik upplevelse i stilfull modern miljö.

Primo Ciao Ciao Bondegatan har ny ägare. För honom var valet givet. Han ville vara en del av Serw. Ni medlemmar som var lyckligt lottade att få en plats på Serws eftertraktade kräftskiva på Östermalm år 2019 minns säkert hans näst senaste restaurang det var nämligen den vi lånade för att ni medlemmar skulle kunna avnjuta en kräftskiva i toppklass. Mycket har hänt sedan dess och nu har ägaren alltså tagit över Primo Ciao Ciao Bondegatan.
När vi tillsammans tagit oss igen denna Corona pandemin kommer dörrarna åter att öppnas för medlemsträffar.
Ni medlemmar kommer att kunna avnjuta luncher tillsammans för reducerade pris. Utöver det kommer det en gång i månaden vara en festkväll där ni kommer serveras en 3 rätters middag. Det kan även tillkomma hemliga gäster med mat inspiration från Italien. Så är man genuint intresserad av Italien och italiensk matkultur är detta dagar och kvällar att träffa likasinnade. Priser återkommer vi med senare håll utkik på hemsidan. Vi ses Ciao.
Väl mött önskar Adel med personal.

Läs mer
Titta på tv

Allsvenskan Herrar

Ännu inget beslut fattade om och när Allsvenskan år 2021 skall börja.

Läs mer
Titta på tv

Kankliniken flyttar

Din kiropraktor i Stockholm med akuttider
KANKLINIKEN flyttar ny adress Döbelnsgatan 57 113 52 Stockholm

KAN-klinikens målsättning är att leverera tjänster av hög kvalité vid både akuta och kroniska besvär. Vi lägger stor vikt vid att finna grundorsaken till dina besvär då ett enskilt negativt stimuli kan orsaka stora effekter på hela rörelseapparaten. Detta är förutsättningen för att få ett så långvarigt positivt resultat av behandlingen som möjligt.
Vi behandlar alla möjliga olika besvär. Allt från generell stelhet till akuta smärttillstånd.