fre 07 maj | Norrmalm

Vigårda - Lunchcombo

Registrering är stängd

Tid & Plats

07 maj 11:00 – 14:00
Norrmalm, Vasagatan 14, 111 20 Stockholm, Sverige

Om upplevelsen

VÄLKOMMEN TILL NYA VIGÅRDA 

Här hos kommer blir ni serverade Vigårdas Lunchkombo måndag - fredag.

Inklusive tillbehör (ej salllader dryck och kaffe (94)kr (ost från lokala mejerier) (kött från lokala gårdar).

Väl mött önskar Daniel, Filip och Hans med personal.

Ordinarie Pris 

Serw Premium Pris

Om

2012, när Melker Andersson och Daniel Coyet startade Vigårda, var planen inte att göra en casual dining-kedja. Men gästerna gillade Vigårda och det vi gjorde och därför växte vi. Nu tar vi Vigårda in i framtiden! Vi erbjuder modern och hälsosam mat som för människor samman.

Välkommen till Nya Vigårda – a wholesome diner.

NYA VIGÅRDA Nu tar vi Vigårda in i framtiden och ser fram emot att du är med oss på resan. Nya Vigårda serverar hälsosam mat som för människor samman – vi kallar det ”A Scandinavian Diner”.

VÅR HISTORIA Ända sedan Melker Andersson och Daniel Coyet grundade Vigårda har det varit synonymt med snabbmat av hög kvalitet. Hela Vigårdas koncept grundar sig i äkta matlagning där kvalitet står i fokus, men där det fortfarande ska gå snabbt och smidigt. Vigårda ägs idag av Brasseriegruppen som nu tar Vigårda in i framtiden.NYA VIGÅRDA Vi samarbetar med producenter nära oss och köper helst våra råvaror från ett mejeri eller en lokal lantgård i närheten och väljer ekologiskt så ofta vi bara kan. Vi vill ge våra urbana gäster en genuin upplevelse av de bästa ingredienserna – råvaror som är att lita på helt enkelt. Gott för dig och bra för miljön.

HÄLSOSAM MAT SOM FÖR MÄNNISKOR SAMMAN Med mod och nyfikenhet utmanar vi snabbmatindustrin och erbjuder modern och hälsosam mat som för människor samman. Vigårdas restauranger ska vara sociala destinationer med en härlig ambiance – platser där våra gäster vill samlas, umgås och äta hälsosam och god mat. Vi kallar det ”A Scandinavian Diner”.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • LUNCHKOMBO
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr