mån 10 maj | Södermalm

The Fishery -Teatern

Registrering är stängd
The Fishery -Teatern

Tid & Plats

10 maj 11:00 – 27 dec. 19:00
Södermalm, Götgatan 100, 118 62 Stockholm, Sverige

Om upplevelsen

Välkomna till The Fishery - Teatern.

ETT FISKERI, FISHERY, ÄR NÅGON SOM ODLAR OCH SKAPAR PRODUKTER FRÅN HAVET OCH ANDRA VATTEN.

ETT FISKERI HAR HAND OM ALL TYP AV FISK, SKALDJUR OCH ÄTBARA VATTENVÄXTER.

VÅRT MÅL ÄR ATT SERVERA DE BÄSTA RÄTTERNA PÅ VÅRT SÄTT FRÅN OLIKA VATTEN OCH REGIONER RUNT OM I VÄRLDEN.

– MALIN SÖDERSTRÖM, KOCK OCH MEDGRUNDARE AV THE FISHERY

Här hos oss erbjuds ni härlig mat från havet. Vi kan stolta erbjuda samtliga våra härliga rätter som Take Away för hundralappen! Varmt välkomna till The Fishery önskar Malin Söderström & Carl Ullsten med personal.

Meny Priser: 110 – 135 kr.

Serw Pris: 100 kr.

Meny: www.thefishery.se

Så här beställer ni hos på The Fishery:

1. Gör din bokning på Serw.

Tryck på Boka din plats: Läs mer om upplevelsen.

Tryck på DELTA. Se att dina person uppgifter stämmer.

Ta med din bokningsbekräftelse (bokningsbekräftelse är din värdehandling) utan den gäller inte erbjudandet.

Besök oss på The Fishery!

Maten tar 5-10 minuter att tillaga.

2. Gör din bokning på Serw.

Ring oss telefon nr 08-452 09 48

Ta med din bokningsbekräftelse (bokningsbekräftelse är din värdehandling) utan den gäller inte erbjudandet.

Hämta din mat hos på NU. Maten tar 5 – 10 att tillaga.

Om

Malin Söderström & Carl Ullsten

I mitt kök får man något som inte funnits på Teatern tidigare – härlig mat från havet och till det bubblor att dricka. Maten är lätt men mättande, en ljuvlig fiskgryta på blåmusselbuljong som förändras med årstid, krispig fisk med luftfriterad potatis och såklart klassiska pärlor från havet som skagen och löjrom.

HOS MIG SERVERAS HÄRLIG MAT FRÅN HAVET - OCH TILL DET BUBBLOR ATT DRICKA.

Jag kommer inte från en kockfamilj men restauranglivet har lockat mig sen barnsben. Gästerna, glädjen och atmosfären var en lika stor del av besöket som maten. Som kock gillar jag okonstlad mat med rena smaker som fungerar för alla. Inspirationen hittar jag i det lilla och oväntade. Samtalet, middagsbordet, resan eller när jag funderar fritt i köket. Idén till mitt kök hittade jag i min barndom. Jag är uppvuxen i ett fiskarläger och havets råvaror var en stor del av uppväxten, men riktigt färsk fisk och skaldjur till bra pris är ovanligt idag. Att laga härlig mat från havet i ett lite oväntat sammanhang och till priser som passar de flesta är en väldigt rolig utmaning.

Malin Söderström

Tidigare: Driver Restaurang Hjerta, MoMu Mat och Assint AB ingår Utmärkelser: Årets Krögare (2014), ansvarig för Nobelmiddagen (2011), mottagit Gastronomiska Akademiens Silvermedalj och tidigare medlem i Svenska Kocklandslaget.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • The Fishery - Teatern
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr