ons 26 jan.

|

Farsta Strand T-bana (samlingsplats)

Promenad Farsta Strand - Nu med vandringsledare

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Promenad Farsta Strand - Nu med vandringsledare

Tid & Plats

26 jan. 10:00 – 11:30

Farsta Strand T-bana (samlingsplats) , 123 71 Farsta, Sverige

Om upplevelsen

Se hit alla promenadintresserade Serw medlemmar! 

Detta är en av Stockholms allra finaste promenader, längs med vattnet i Farsta Strand. Promenaden leds av Serw ambassadör och vandringsguide Inga-Britt Qvarnström, som under 12 år varit vandringsledare i Skärgården och är medlem i Stockholms vandrare förening. 

Kom och promenera med Inga-Britt och lyssna på när hon berättar om den vackra omgivningen i Farsta Strand och andra fantastiska platser hon vandrat på. 

Promenaden utgår från Farsta Strand tunnelbanestation och går längs med vattnet förbi Farsta Gård (där ni kan stanna på fika om ni önskar, det är öppet) och sedan upp till Farsta Centrum där ni kan välja att kliva på tunnelbanan igen. Promenaden uppskattas ta 1,5 timmar men kan bli längre om ni stannar på fika. Denna promenad erbjuds (med guidning av Inga-Britt) endast en gång i månaden, så passa på och missa inte detta.  

NI som bokar denna upplevelse kommer att få konatktuppgifter direkt till Inga-Britt så ni kan mötas på plats vid tunnelbanan för er gemensamma promenad. Tänk på att promenaden startar vid 10.00 så planera er resa i tid och klä er efter rådande väder.

Kuriosa, Stockholms vandrareförening bildades år 1913 och har sedan dess anordnat vandringar året runt i Stockholm med omgivningar.

Varmt välkomna önskar Inga-Britt och Serw!