tis 30 nov.

|

Nacka

Padel - "Kom och prova på" Kostnadsfritt - Centurion Padel

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Padel  - "Kom och prova på" Kostnadsfritt - Centurion Padel

Tid & Plats

30 nov. 2021 10:00 – 11:00

Nacka, Siroccogatan 7, 131 54 Nacka, Sverige

Om upplevelsen

Padel "Kom och prova på" Kostnadsfritt - Centurion Padel

Välkomna till Centurion Padel.

Vi startar med en presentation om vår verksamhet samt rundvandring genom våra nya anläggning. Efter det byter ni om i våra nya fräscha omklädningsrum. Sedan ses vi ute på padelbanorna 2 & 3 där det blir lättare uppvärmning samt lagindelning. Centurion Padel erbjuder Serws medlemmar att spela Centurions egna padel form "Americana" som består av åtta spelare. Samtliga spelare roterar per set. Sedan efter en timmes spel räknar man ihop antal vunna set per spelare.

Under "kom och prova på" perioden kommer spel formen att vara "Americana" så att så många som möjligt får chansen att prova på att spela padel.

Väl mött önskar samtlig personal på Centurion Padel.

VILKEN UTRUSTNING BEHÖVER MAN FÖR ATT SPELA PADEL?

Centurion Padel tillhanda håller med padel rack samt bollar. Padelbana Bana 2 & 3 *Skor som vi rekommenderar är inomhusskor.

Padelbana Bana 2 & 3

Våra banor för den ivrige motionären och med ca 5,5 m takhöjd.

Två banor i hög standard men med med något lägre takhöjd. Respektive bana har en loungeyta utanför samt varumaskiner för de få tider då hallen inte är bemannad.

OM CENTURION

Centurion Padel är nya på padelhimlen. Men vi som står bakom har inte bara ett brinnande intresse och passion för Padel, utan också många års erfarenhet av såväl entreprenörskap som drift av etablerade bolag och branscher.

Genom dessa erfarenheter väcktes idén om att faktiskt göra någonting unikt runt saken. Där och då skapades Centurion Padel, en del av Centurion Sports med fokus på hallar, butiker och agenturer.

Etablerade samarbeten med aktörer och leverantörer gjorde beslutet än mer motiverat och vår resa tog sin början. Vårt fokus är att erbjuda en upplevelse, genom utbudet i sig men också det geografiska läget, att kännas som något utöver det vanliga.

Redan i höst slår vi därför upp dörrarna till vår första Padelhall och butik, på bästa geografiska läge i Stockholm (Sickla Köpkvarter) och som genom sin unika placering även kan erbjuda alla dem faciliteter som kommer på köpet.

Utifrån detta och med tre dubbelbanor, en helt unik provspels- och träningsbana, butik, café samt konferensrum hoppas vi kunna erbjuda en unik upplevelse av den sport så många av oss är passionerade kring. Som den första i raden.