tis 16 nov.

|

Nacka

Padel "Kom och prova på" Kostnadsfritt - Centurion Padel

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Padel  "Kom och prova på" Kostnadsfritt - Centurion Padel

Tid & Plats

16 nov. 2021 10:00 – 11:00

Nacka, Siroccogatan 7, 131 54 Nacka, Sverige

Om upplevelsen

Padel "Kom och prova på" Kostnadsfritt - Centurion Padel

Välkomna till Centurion Padel. Centurion Padel kommer i november 2021 att öppna en ny padelhall och butik i Sickla köpkvarter och den byggnad som heter Magasinet. 

Vid ankomst till hallen kör vi en kort genomgång av anläggningen och dess faciliteter innan man byter om för spel. Vid åtta personer spelar man fyra i taget 15 minuter åt gången. Under pausen bjuder vi såklart på något att dricka.

UPPLÄGG kostnadsfritt prova på padelspel.

- Minst fyra, max åtta deltagare per tillfälle samt max två tillfällen per person.

- Erbjudandet gäller måndag – fredagar från 15:e november fram till 31:a december 2021 på banor ”Huski chocolate court” och ”Ullmo court”.

Väl mött önskar samtlig personal på Centurion Padel.

- Centurion Padel står för låneracket och bollar för de som inte har egna. Ni tar endast med ändamålsenlig klädsel samt inneskor.

ERBJUDANDE OM ATT PROVA PÅ PADEL

Centurion Padel kommer i november 2021 att öppna en ny padelhall och butik i Sickla köpkvarter och den byggnad som heter Magasinet. Här hittar ni förutom oss bland andra IKEA, Willys, Clas Ohlsson, Erssons samt Systembolaget.

Vi vill med detta erbjuda alla seniorer (≥65 år) att kostnadsfritt pröva på spel i vår nya hall. Nedan mer om vårt erbjudande.

OM CENTURION

Centurion Padel är nya på padelhimlen. Men vi som står bakom har inte bara ett brinnande intresse och passion för Padel, utan också många års erfarenhet av såväl entreprenörskap som drift av etablerade bolag och branscher.

Genom dessa erfarenheter väcktes idén om att faktiskt göra någonting unikt runt saken. Där och då skapades Centurion Padel, en del av Centurion Sports med fokus på hallar, butiker och agenturer.

Etablerade samarbeten med aktörer och leverantörer gjorde beslutet än mer motiverat och vår resa tog sin början. Vårt fokus är att erbjuda en upplevelse, genom utbudet i sig men också det geografiska läget, att kännas som något utöver det vanliga.

Redan i höst slår vi därför upp dörrarna till vår första Padelhall och butik, på bästa geografiska läge i Stockholm (Sickla Köpkvarter) och som genom sin unika placering även kan erbjuda alla dem faciliteter som kommer på köpet.

Utifrån detta och med tre dubbelbanor, en helt unik provspels- och träningsbana, butik, café samt konferensrum hoppas vi kunna erbjuda en unik upplevelse av den sport så många av oss är passionerade kring. Som den första i raden..