mån 03 maj | Södermalm

NU - Take Away

Inga biljetter till försäljning
NU - Take Away

Tid & Plats

03 maj 11:00 – 15:00
Södermalm, Götgatan 100, 118 62 Stockholm, Sverige

Om upplevelsen

Nu

På kärt återseende till er alla Serwers!

För er som inte ännu haft vägarna förbi NU berättar jag mer om mitt koncept nedan. 

Här hos mig erbjuder jag er samtliga av mina rätter som Take Away för hundralappen!

Varmt välkomna till NU önskar Sayan Isaksson med personal.

Meny Priser: 115 – 145 kr.

Serw Pris: 100 kr.

Meny: www.nusthlm.com

Så här beställer ni hos på NU:

1. Gör din bokning på Serw.

Tryck på Boka din plats: Läs mer om upplevelsen.

Tryck på DELTA. Se att dina person uppgifter stämmer.

Ta med din bokningsbekräftelse (bokningsbekräftelse är din värdehandling) utan den gäller inte erbjudandet.

Besök oss på NU!

Maten tar 5-10 minuter att tillaga.

2. Gör din bokning på Serw.

Ring oss telefon nr 08-452 09 48

Ta med din bokningsbekräftelse (bokningsbekräftelse är din värdehandling) utan den gäller inte erbjudandet.

Hämta din mat hos på NU. Maten tar 5 – 10 att tillaga.

Hälsosam mat för hedonister. Mat som är finger-licking good och samtidigt grym för din hälsa. Vi hämtar influenser från matvärldar som inspirerar oss själva: Japan, Hong Kong och Korea.

OM

Sayan Isaksson

Med inspiration från Hong Kong, Japan och Korea

”GLÄDJEN TILL ALL VÄRLDENS MAT OCH UTMANINGEN I VERKSTÄLLANDET ÄR MIN DRIVKRAFT OCH URKRAFT.”

Nū är en idé om vällagad, urban och samtida mat i en snabb servering. Utgångspunkten är kolgrillen och inspirationen kommer från Hong Kong, Japan och Korea. Vi tolkar och utmanar välkända snabbmats-ikoner som falafel, tacos, sliders och bowls. Vår filosofi är enkel. Vi tror på ren njutning. Det vi lagar ska vara en treat både för dina smaklökar och din hälsa. Vi tänker globalt men handlar det mesta lokalt med respekt för djur och natur. Vi lagar allt från grunden med ett cirkulärt tänk. Vår mat är naturligt fri från gluten och laktos, sprängfylld med god energi.

Sayan Isaksson

Gör också: Esperanto, Imouto , Shibumi och Råkoll

Tidigare: Råkultur, Nobel 2015 & 2016

Utmärkelser i urval: OS-guld Erfurt 2004 (kocklandslaget), Håller 2 stjärnor i Guide Michelin (Esperanto sedan 2007) (Imouto sedan 2017), Kockarnas Kock 2014, Gastronomiska akademiens guldmedalj 2014.