tis 12 apr.

|

Södermalm

Middag - KÄK - 100 kr. (Ord. Pris 170 kr.)

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Middag - KÄK - 100 kr. (Ord. Pris 170 kr.)

Tid & Plats

12 apr. 17:00 – 18:00

Södermalm, Hornsbruksgatan 44, 117 34 Stockholm, Sverige

Om upplevelsen

Middag - KÄK - 100 kr. (Ord. Pris 170 kr.)

Här hos oss på KÄK kommer ni få välja en valfri hamburgare, tillbehör pommes samt ett glas vin, öl eller alkolfri dryck. Varmt välkoman  till oss på KÄK önskar personalen.

Som medlem behöver man alltid ha med sig sin bokningsbekräftelse för att ta del av Serws upplevelser.

Betalning sker alltid på plats hos Serws partners.

Ta gärna en bild på er upplevelse så lägger Serw upp bilden i Serws sociala media kanaler så att fler medlemmar kan ta del av er upplevelse. Skicka bilden till info@serw.se

www.kakburger.com

Ej handikappanpassad.

På Käk, inhyst i Fröken Vandal, vill man leverera stans bästa hamburgare, och inkludera gästerna på vägen genom att låta dem påverka menyn. Målet är att bli 100% ekologiska, utan att kompromissa med goda smaker. Här experimenterar man gärna med nya smaksättare, och varje månad ges möjligheten att testa en ny burgare.

Mitt i Hornstull, bland mängder av andra krogar och butiker, hittar du hamburgerrestaurangen Käk i samma lokaler som systerkrogen Fröken Vandal. Medan de sistnämnda satsar mer på festlig stämning ska Käk leverera Stockholms – och i framtiden Sveriges – bästa burgare.

Menyn är under ständig utveckling, och får gärna påverkas av gästernas smakpreferenser och förslag. Den erbjuder burgare för såväl köttätare som vegetarianer med smaksättningar som tryffel, jalapeño, cheddarost och grönsaker – och självklart pommes till. Här finns också milkshakes för den som föredrar något att slurpa på istället för läsk eller alkohol.

Till Käk är alla välkomna, små som stora sällskap, vare sig man vill äta något på plats eller hämta take away. Stämningen är avslappnad, utan krusiduller. Målet för framtiden är att etablera Käk som en självklar hamburgerkedja på flera orter i Sverige, där man erbjuder en helt ekologisk meny. "Käk – ideas worth stealing", om grundarna får säga det själva.