lör 28 aug.

|

Norrmalm

MAMA K25 - Premium: Betalande upplevelse. 100 kr per maträtt.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
MAMA K25 - Premium: Betalande upplevelse. 100 kr per maträtt.

Tid & Plats

28 aug. 2021 14:00 – 16:00

Norrmalm, Kungsgatan 25, 111 56 Stockholm, Sverige

Om upplevelsen

Premium: Betalande upplevelse. 100 kr per maträtt. 

Välkomma tillbaks till oss på MAMA - K25 Kungsgatan 25.

MAMA är en restaurang med ett rotisseri i hjärtat av köket. De använder ett horisontellt rotisseri

med multispett för att uppnå maximal effekt för sina råvaror.

Bokade medlemmar har hela MAMAs meny till sitt förfogande. 

Priset per maträtt är 100 kr. Ordinare pris: 100 - 165 kr.

Kl. 14 är starttiden, vilken innebär att ni senast måste på plats

14:00. Kom i tid och låt inte era medlemsvänner vänta.

Eftersom MAMAs restauranger ligger i foodcourts, d.v.s flera restauranger har sina serveringar i

samma lokal. Av den anledningen har restaurangerna inte möjligheten att boka ett bord åt er utan ni

som har lyckats boka en plats får tillsammans hjälpas åt att hitta bord som ni tillsammans kan sitta

vid. Det är med andra ord av vikt att ni anländer i tid så att ni tillsammans i ert sällskap kan njuta av

en riktigt fin måltid tillsammans.

Varmt välkomna hälsar Marco Baudone med personal.

mamasthlm.se

Betalning sker alltid hos Serws partners.

På samtliga av Serws upplevelser uppskattar vi som jobbar med Serw om ni medlemmar kan skicka in bilder från er upplevelse. Bilderna läggs sedan upp i Serws sociala forum Facebook och Instagam. Bilderna hjälper Serw att nå ut till fler. info@serw.se Tack på förhand Serw Admin.

Om

MAMAsthlm

Marco Baudone

Mama är en restaurang med ett rotisseri i hjärtat av köket. Vi använder ett horisontellt rotisseri med multispett för att uppnå maximal effekt för våra råvaror. Vi fokuserar främst på gårdskyckling, fläsksida och högrev. Man kan säga att jag står med ett ben i New York, och ett i östra London. Det finns dock en tydlig europeisk känsla i Mama och Teaterns mix av olika kök som känns perfekt för maten jag lagar och också älskar att äta.

Rotisseri är en traditionell tillagningskonst som lockar fram det allra bästa ur råvarorna. Det rostade köttet serveras tillsammans med olika typer av bröd, som exempelvis levain, brioche buns och vetetortilla.

Personligen har jag en förkärlek till porchetta som är en italiensk kryddbunden fläsksida.

Jag serverar en grym variant av porchetta på Mama. Den tillagas i timmar, rostad och uppbunden på spett med mina speciella kryddor. Därefter skivar jag porchettan och lägger den i en brioche tillsammans med karamelliserad lök, spenat och rostad tomat. Allt serveras tillsammans med tryffelaioli och pommes frites.

Tidigare krogar och arbetsplatser: Le Rouge, Operakällaren, F12, Riche, Gualtiero Marchesi (Milano) och Restaurant Guy Savoy (Paris).