tors 10 mars

|

Trosa

Lunch - Smørrebrød samt dryck - Pris 300 kr. - Två Små Svin - Trosa

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lunch - Smørrebrød samt dryck - Pris 300 kr. - Två Små Svin - Trosa

Tid & Plats

10 mars 13:00 – 14:00

Trosa, Östra Långgatan 7, 619 30 Trosa, Sverige

Om upplevelsen

Lunch - Smørrebrød samt dryck - Pris 300 kr.

Varmt välkomna till oss på Två Små svin Trosa. Här hos oss kommer ni Serware att få välja två valfria Smørrebrød samt en tjeckisk öl alternativt en alkoholfri dryck.

Smørrebrøden serveras som mellanrätter som varierar i storlek. Fler vegetariska alternativ finns på plats.

Som Serw medlem behöver man alltid ha med sig sin bokningsbekräftelse för att ta del av Serws upplevelser. Betalning sker alltid på plats hos Serws partners.

Ta gärna en bild på er upplevelse så lägger Serw upp bilden i Serws sociala media kanaler så att fler medlemmar kan ta del av er upplevelse. Skicka bilden till info@serw.se

Varmt välkomna till Två Små svin Trosa hälsar Jimmy och Kalle.

www.tvasmasvintrosa.se

Hitta hit från Stockholm

Trosabussen - sedan 2010

https://malardalstrafik.se/trosabussen

Linjetrafik med Trosabussen startade i maj 2010 och har blivit ett populärt sätt att snabbt och bekvämt färdas mellan Trosa och Stockholm.

Restiden är c:a 60 minuter och man reser bekvämt i turistbussar med gratis WIFI. Bilköerna passeras snabbt och smidigt i kollektivkörfält samtidigt som man kan jobba, läsa eller bara njuta av att slippa trängas i bilköerna.

Med Trosabussen är det nära från landets lugn till stadens puls.

Två Små Svin

Jimmy Nygren och Kalle Olofsson är grundarna till Två Små Svin B&B i Trosa. Två matälskare vars vänskap startade i unga år, en vänskap som alltid haft en koppling till mat och dryck, inte minst genom de restauranger de har drivit tillsammans.

2014 startade Jimmy Nygren och Kalle Olofsson restaurangen Två Små Svin i Årsta. Idén till Två Små Svin fick de från deras saknad av en restaurang i Stockholm som serverade smørrebrød, god öl och snaps. Två Små Svin har under åren fått ett antal utmärkelser, bland annat Årets Spritkrog år 2016. Verksamheten har förutom utmärkelser också utvecklats genom att man har expanderat och förädlat konceptet.

Våren 2021

Drivkraften av att hela tiden utveckla den egna verksamheten innebär att man numera driver ett eget destilleri och egen partihandel av alkohol. Utvecklingen landade under våren 2020 i tankarna på att öppna en filial till Två Små Svin i Årsta, vilket förverkligades ett halvår senare när man köpte lokalerna i Trosa.

Nu har vi passerat första vår och sommarsäsongen och närmar oss slutet av vårt första år i Trosa och vi kan med glädje konstatera att vårt koncept med smörrebröd och BnB är ett väl fungerade koncept även här i Trosa.

Vi kommer hålla öppet året om och hoppas att vi även under vintern kan locka gäster till vårt lilla BnB och vår fina restaurang.