tis 19 okt.

|

Norrmalm

Lunch - Charkbricka - Pris. 290 kr.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lunch - Charkbricka - Pris. 290 kr.

Tid & Plats

19 okt. 2021 13:30 – 15:00

Norrmalm, Birger Jarlsgatan 83, 113 56 Stockholm, Sverige

Om upplevelsen

Lunch - Charkbricka - Pris. 290 kr. 

Varmt välkomna tillbaks Lennart & Bror.

Här hos har ni att se framemot en charkbricka när den är som godast!.

Det är samtalet Er medlemmar emellan gör våra tisdagar extra trevliga.

Så sätt fart och njut av  god chark och intressanta samtal.

Chark hälsningar från personalen på Lennart & Bror.

Om 

Lennart & Bror är en köttbutik på Birger Jarlsgatan 83. Vi har som främsta drivkraft att erbjuda en unik service till dig som kund när du ska köpa ditt kött. Därför ser vi till att alltid ha högsta kvalitet på de produkter vi har i disken, i allt från varmkorv till den mest melerade hängmörade ryggbiffen. Om du som kund är ute efter något specifikt gällande detalj eller ursprung, sätter vi på Lennart & Bror stolthet i att kunna finna det du söker. Inte sällan kan den kund som hörde av sig på morgonen med en fråga om en specifik detalj stå samma kväll och tillaga det.

Utöver att vara en köttbutik kan du även få en bit mat eller ta en drink hos oss. Vår meny består av enkla men goda rätter som i många fall är baserade på kött, men vi har såklart veganalternativ som är lika goda. Musiken är en stor del av upplevelsen på Lennart & Bror, och vi lägger minst lika lång tid på våra spellistor som vi gör på menyn. Så kom förbi om du vill beställa lammnjure, ta en korv till lunch, äta middag med firman, lyssna på jazz en fredagkväll, eller bara ta ett glas vin och diskutera Paul McCartneys ojämna 80-tal.

HÄNDER PÅ L&B

Här på Lennart och Bror är det quiz en gång i månaden och jazz (nästan) varje fredag. Följ oss på Instagram eller Facebook för datum och information. Är du sugen på ett eget event här kan du abonnera lokalen på måndagar eller lördagar. Maila din förfrågan till info@lennartochbror.se