ons 17 nov.

|

Södermalm

Ishockey - MAMA Teatern och AIK Herrar vs HV71 - Kostnadsfritt

Registrering är stängd
Se andra evenemang
 Ishockey - MAMA Teatern och AIK Herrar vs HV71 - Kostnadsfritt

Tid & Plats

17 nov. 2021 17:00 – 21:30

Södermalm, Götgatan 100, 118 62 Stockholm, Sverige

Om upplevelsen

Varmt välkomna till en heldag eller kväll tillsammans med MAMA och AIK Ishockey Herrar.

Hockeyallsvenskan

SAMLINGSPLATS FÖR DETTA EVENEMANG är på MAMA -Teatern. (Ligger i Ringens Centrum) kl.17:00 Eftersom MAMAs restauranger ligger i foodcourts, d.v.s flera restauranger har sina serveringar i samma lokal. Av den anledningen har restaurangerna inte möjligheten att boka ett bord åt er utan ni som har lyckats boka en plats får tillsammans hjälpas åt att hitta bord som ni tillsammans kan sitta vid. Det är med andra ord av vikt att ni anländer i tid så att ni tillsammans i ert sällskap kan njuta av en riktigt fin måltid, helt kostnadsfritt! Dryck betalar ni för själva.

kl. 18:30 senast beger man sig gemensamt till Hovet där AIK Ishockey bjuder in Er till att följa deras resa mot SHL matchstart är kl.19:00. Väl mött önskar MAMA och AIK Ishockey.

Som medlem behöver man alltid sin bokningsbekräftelse till Serws upplevelser.

Upplevelsen är inte handikanpassad.

Hockeyallsvenskan

Matchbiljetterna till AIK Hockey har får du som lyckas få biljett fått till din angivna e-postadress dagen innan nedsläpp. (se även i din skräpkorg efter matchbiljetten). Används matchbiljetterna av någon annan anmälda personer leder detta till avstängning från Serw.

Ta gärna en bild från er upplevlese och skicka till info@serw.se så att fler  Serw medlemmar kan ta del av er upplevelse.