lör 11 dec.

|

Storskogen

Ishockey - AIK Damer vs DIF Hockey - Kostnadsfritt

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Ishockey - AIK Damer vs DIF Hockey - Kostnadsfritt

Tid & Plats

11 dec. 2021 12:30 – 15:00

Storskogen, Sturegatan 11, 172 31 Sundbyberg, Sverige

Om upplevelsen

Varmt välkomna till Ritorps ishall där AIK Ishockey Damer bjuder in Er till att följa deras resa mot slutspelet i SDHL matchstart. Väl mött önskar AIK Ishockey. Matchstart kl. 13:00

Som medlem behöver man alltid sin bokningsbekräftelse till Serws upplevelser.

Ta gärna en bild från er upplevlese se till att ni medlemmar är med i bilden. Skicka sedan bilden till info@serw.se så att fler  Serw medlemmar kan ta del av er upplevelse.

Information om vaccinationsbevis vid AIK Hockeys hemmamatcher

Från den 1 december har regeringen och Folkhälsomyndigheten ställt krav på vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med över 100 deltagare. I och med detta kommer det krävas ett giltigt vaccinationsbevis för att gå på AIK Hockeys hemmamatcher, detta med start fredag 3 december mot Karlskoga. Vi ber er därför att ta del av nedan information och läsa igenom den noggrant.

Krav på   vaccinationsbevis har tillkommit efter beslut av regeringen och   Folkhälsomyndigheten och gäller vid alla allmänna sammankomster och   offentliga tillställningar med över 100 deltagare.

Vaccinationsbevis för   att se matcher i HockeyAllsvenskan är ett måste för alla personer som är 18 år eller äldre.   Undantaget är personer som av medicinska skäl inte har kunnat ta vaccinet och   som med läkarintyg och   ID-handling kan styrka detta.

All publik måste kunna   uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis som visar att man tagit två doser (en om det är Jansens   vaccin) och att det har gått minst fjorton dagar sedan dos   nummer två. Detta vaccinationsbevis måste styrkas med giltig ID-handling (nationellt ID-kort, pass   eller körkort) som överensstämmer med beviset.

Personer under 18 år måste vara   beredda att visa upp giltig ID-handling för att styrka sin ålder.

Det går bra att visa   digitalt bevis via sin telefon  ELLER att ta med ett pappersbevis. Det krävs giltig   ID-handling där namn överrensstämmer med vaccinationsbeviset.

Här skaffar du vaccinationsbevis:

Ett giltigt   vaccinationsbevis kan du hämta digitalt på https://covidbevis.se/.

Skicka in en blankett   för att få ett fysiskt covidbevis via posten. Blanketten hittar du på: www.ehalsomyndigheten.se.

 Fungerar andra länders covidbevis? 

Ja, andra länders bevis fungerar. Samtliga EU-länders covidbevis fungerar att använda, samt vissa länder som inte tillhör EU. För att se fullständig lista, gå in påE-hälsomyndighetens hemsida.

 Detta gör AIK Hockey: 

I och med de nya   kraven kommer AIK Hockey att kontrollera vaccinationsbevisen på all publik,   kontrollen sker utanför arenan utav våra publikvärdar.

AIK Hockey kommer inte   att arrangera en sektion för ovaccinerade, då detta enligt beslutet som   tagits ej är tillåtet.

AIK Hockey kommer att   öppna både entré 11 och entré 17 90 minuter före matchstart. Du är välkommen   att gå in i den som har minst kö oavsett vad din biljett säger, men var   vänlig lyssna till publikvärdarnas uppmaning om vart det är minst kö.

 Vad kan du göra för AIK Hockey? 

Då denna procedur med besiktning av vaccinationsbevis med största sannolikhet kommer bidra till ökade köer och längre inpasseringstid ber vi er ödmjukast att komma i god tid. Entréerna kommer ha öppet 90 minuter innan match för att försöka minska kötiden för samtliga besökare. Vi ber er även vara redo med vaccinationsbevis och ID-handling (alternativt läkarintyg) när ni kommer fram. Vi ber er även att visa respekt för våra ideella publikvärdars ovärderliga arbete, och att de samt AIK gör sitt absolut bästa för att inpasseringen och vaccinationsbeviskontrollen ska ske så smidigt som möjligt.

Se nedan för att ha koll på decembers matcher och vad som händer kring dessa. Vi ses på Ritorp!