ons 12 maj

|

Norrmalm

Generator Hostel

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Generator Hostel

Tid & Plats

12 maj 2021 11:00 – 15:00

Norrmalm, Torsgatan 10, 111 23 Stockholm, Sverige

Om upplevelsen

VANDRARHEM I STOCKHOLM NÄRA CENTRALSTATIONEN 

Stockholms rika kulturhistoria, unika sociala struktur och legendariska stilkänsla gör den till en fängslande plats att utforska. Sveriges huvudstad är en ständigt föränderlig stad som är full av härlig arkitektur, hisnande strandpromenader, sevärdheter i överflöd och nattliv som är värda att stanna ute efter. Generator Stockholm unties stadens starka känsla för design och mönstring med inspirerad konst, god mat och dryck, trendig musik och de bästa evenemangen; Det är en Stockholm hot spot älskad av både lokalbefolkningen och turister. Som en återspeglar stadens levande och eklektiska kultur upplever du det allra bästa av Stockholm när du bor på vårt hotell.

VARFÖR GENERATOR STOCKHOLM? 

Generator Stockholm ligger i centrum av de populära stadsdelarna Norrmalm och Vasastaden; Det är den perfekta utgångspunkten om du verkligen vill njuta av stadens kultur. Från vårt vandrarhem i Stockholm har du en uppsjö av restauranger, museer, designledda butiker och några av sveriges bästa nattliv precis utanför dörren. Att navigera dig runt i staden från vårt hotell i Stockholm är enkelt, och överallt där du tittar finns charmiga attraktioner och otillåtna landmärken att se.

 BESÖK "VENEDIG I NORR" 

Stockholm är även känt som "Skandinaviens huvudstad" och är Sveriges kulturella nav, med sina första bosättare med anor från förhistorien. Och om du letar efter en plats att bo i Stockholm som ligger nära Centralstationen, boka ett rum hos oss idag. Vårt centrala läge gör sightseeing till en cinch - och lita på oss, det finns så mycket du vill uppleva. Staden är hem för ett uttömmande urval av museer, teatrar och konstgallerier (inklusive det "längsta konstgalleriet i världen", som visas i Stockholms tunnelbana). Och när du har arbetat upp en aptit finns det över 1000 restauranger att välja mellan - varav åtta har en Michelinstjärna. Staden erbjuder också gott om underhållning och nattliv, som Icebar och den berömda jazzklubben Fasching. Reguljär färjetrafik seglar till exotiska destinationer utanför gränsen, inklusive Helsingfors och S:t Petersburg.

 UNIKT BOENDE I STOCKHOLM 

Oavsett om du reser ensam eller som ett par, med familj eller med vänner, kan vi tillgodose dina behov. Vi har två, dubbla, privata eller delade rum, och till och med sovsalar endast för kvinnor. Våra rum har utformats för att ge gästerna en modern men mysig upplevelse, med rymliga sovplatser som på en gång är varma, inbjudande och praktiska. Våra bekvämligheter är där för att göra din vistelse ännu bättre; Det finns gratis WiFi, bagageförvaring, tvättstuga, en resebutik och så mycket mer på plats.

 ETT HEM FÖR NORDISKA LÄCKERHETER 

När du har fått din fyllning av turism behöver du inte oroa dig, eftersom Generator Stockholm ger gästerna en oförglömlig upplevelse på plats. Vårt Scandi-coola café är alltid välfylld med snacks och kaffe. Det finns också mötesrum att hyra om du vill imponera på kunder eller medarbetare med en modern bakgrund. I andra änden av spektrat väcker Bar Hilma vårt vandrarhem i Stockholm till liv på kvällen; Njut av live DJ-set medan du provar något gott från drinkmenyn. Boka som grupp och få ett evenemang över 18 år speciellt kuraterat för dig! Du kan också besöka vår Parallellblogg för att ta reda på vad mer som kommer upp på vårt budgethotell i Stockholm.