tors 02 dec.

|

Norrmalm

Brunkebergs Bageri - Betalande upplevelse. Pris: 100 kr. En kopp The eller Kaffe kombinerat med en bakelse samt

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Brunkebergs Bageri  - Betalande upplevelse. Pris: 100 kr. En kopp The eller Kaffe kombinerat med en bakelse samt

Tid & Plats

02 dec. 2021 15:30 – 17:00

Norrmalm, Dalagatan 9, 113 61 Stockholm, Sverige

Om upplevelsen

Brunkebergs Bageri - Betalande upplevelse. Pris: 100 kr.

Välkomna in till oss på en klassisk fika! En kopp The eller Kaffe kombinerat med en bakelse samt en valfri saftig brödlängd från dagens utbud. Vi har ett bord reserverat åt er.

Pris 100 kr.

Ordinarie Pris: 150 kr.

Välkomna tillbaks in i vår oas av godsaker. Här finns inte bara bröd, utan mängder av godsaker såsom saftiga bullar, småkakor, klassiska chokladbollar.

Som medlem behöver man alltid ha med sig sin bokningsbekräftelse för att ta del av Serws upplevelser.

Betalning sker alltid på plats hos Serws partners.

Varmt välkomna hälsar Måns med personal.

Bröd på Brunkebergs Bageri Allt bröd innehåller gluten. Det mesta går att få köpa en halv av, förutom Långfranskan, Minisandwich, Hälsobröd, Danskt rågbröd, Rambröd. Långa ljusa - Klassisk levaine (vetesurdeg och rågsurdeg) Långa mörka - Grahamsurdeg, muscovadosocker (brunt socker somsmakar lite som sirap) och lite honung. Honungslimpa - Vetesurdeg, fint rågmjöl och sötad med honung och lite farinsocker. Vetebaguette - Vanlig ljus baguette. Inte surdeg, gjord på en så kallad starterdeg vilket är en enklare vetedeg. Vete- och rågbaguette - Samma som långa ljusa (vete- och rågsur) Sandwich - Gjord på starterdeg Danskt rågbröd - Råg, Sirap.

BRUNKEBERGS BAGERI

Det som startade 2002 som ett hål i väggen på Regeringsgatan är idag populära Brunkebergs Bageri på Dalagatan och Brunkebergs Bageri & Bistro på Birger Jarlsgatan. Här ligger tyngdpunkten vid bröd som får lov att ta tid att baka, med fokus på hantverk och sinne för detaljer, samt helt utan tillsatser.

Här finns inte bara bröd, utan mängder av godsaker såsom saftiga bullar, småkakor, klassiska chokladbollar och tårtor gjorda med finess. Är man hungrig och behöver någonting mer matigt så serveras ordentliga färska frallor, fräscha sallader och värmande soppor som man kan välja att antingen ta med sig eller slå sig ner och äta på plats. Här tillverkar man även egna produkter att köpa med sig hem, som hemgjord granola och till och med ett eget doftljus så att hela hemmet kan dofta av bullbak.

Hos Brunkebergs Bageri är alla välkomna, stora som små, familjer och vänner. Köp med dig ett färskt, nybakt bröd till helgfrukosten eller unna dig en lyxig frukost före jobbet. När eftermiddagssuget faller på är det ett perfekt tillfälle att slå sig ned i den 50-talsinspirerade lokalen för en god fika med många godsaker att välja bland.