tors 20 maj | Norrmalm

Bistro Bestick - Club Skönt häng!

Registrering är stängd
Bistro Bestick - Club Skönt häng!

Tid & Plats

20 maj 17:00 – 19:00
Norrmalm, Bryggargatan 8, 111 21 Stockholm, Sverige

Om upplevelsen

Hej på er! Det var ett rätt så länge sedan vi sågs! Känner igen flera bekanta ansikten. Alltid lika kul att ansikten man känner igen. För nya Serwers som aldrig besök oss förut ska jag berätta kort om Bistro Bestick (mer info längst ner).

Vi är Bryggargatans egen husbistro, Bistro Bestick, furnerar behaglig stämning och bra mat och trevligt bemötande, mitt i city.

På torsdagar från mitten av maj - september kör vi igång med vår sommar mingel club "Skönt häng med sköna människor i en skön atmosfär". Det är en club för alla Serw medlemmar och icke Serwers OSA så att andra sköna Serw medlemmar kan se att ju du ska dyka upp! ju fler desto skönare!

Varmt välkomna tillbaks önskar Björn med personal.

Inspiration

Daniel bad min dela med mig av några av mina favorit recept till er Serw medlemmar.  Självklart gör jag det sa jag! Ni kommer att finna dem i flödet under inspiration på Serws hemsida med både film och recept. Hör gärna av er till info@serw.se eller ta en bild och dela med serwsverige och bistrobestick berätta hur det gick för er att tillaga min mat. Alltid kul inspirera andra och få feedback.

Om

VÄLKOMNA TILL BISTRO BESTICK

Närproducerade råvaror, omsorgsfullt tillagade rätter och hjärtlig atmosfär.

Bryggargatans egen husbistro, Bistro Bestick, furnerar behaglig stämning och bra mat och trevligt bemötande, mitt i city.

Under den rådande pandemin så gör vi lite förändringar med våra kvällar.

Vi går tillbaka till en lite mer gammeldags typ av krog som huserade i vårt kära klarakvarter förr i tiden. Närmare 70år faktiskt.

Menyn åker ut och in kommer matsedeln!

Nya rätter varje dag, nylagat och med köksglädje.

För att inte bli alltför sentimentala så kommer vi att bibehålla vår kärlek till vårt sätt att blanda gamla och nya tekniker på ett lekfullt sätt och självklart följer vi alltid säsong på råvarorna.

Varje kväll erbjuder vi ett antal förrätter, varmrätter och desserter. Om ni vill veta vad vi serverar en specifik dag så är det bara att ringa eller maila oss och fråga.

Varmt välkomna önskar Björn med personal.

Registrering är stängd