ons 17 nov.

|

Södermalm

Activage Center Södermalm

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Activage Center Södermalm

Tid & Plats

17 nov. 2021 15:00 – 16:00

Södermalm, Magnus Ladulåsgatan 53, 118 65 Stockholm

Om upplevelsen

Besök och information hos Activage, träningscenters som endast riktar sig till dig som senior. Där social gemenskap, medlemsaktiviteter och träning får ta lika mycket plats, i en lugn och trevlig miljö endast för den seniora målgruppen.

Vi inbjuder till ett trevligt besök hos oss där ni får veta mer om hur vi jobbar, hur det är att vara medlem hos oss och vi visar runt på våra mysiga anläggningar. Hos oss kan alla träna oavsett tidigare träningsvana, vi har utformat träningen på ett säkert, utmanande och roligt sätt. Våra tränare brinner för målgruppen och är redo att möta upp dina behov. Men hos oss är det så mycket mer än bara träningen som gör att våra medlemmar trivs och visar oss så mycket uppskattning, för hos oss är hälften gym och hälften vad du gör det till!

Våra medlemmar får nya kontakter och många blir vänner, samtalen i våra lounger har gjort att de själva satt igång mängder av aktiviteter. För att nämna några: bokcirklar, boulegäng, canasta- och bridgespelande, restaurangbesök, kulturklubbar och film- och biogäng.

Varmt välkommen önskar Activage och Serw!