Om Serw
 

Serw är en mötesplats för seniorer. 

 

Att bli senior är underbart. Äntligen har du tid över till annat. Allt det roliga, intressanta och spännande som du inte hann med tidigare.

Serw erbjuder upplevelser och aktiviteter som upplevs tillsammans med andra och du varvar sociala restaurangbesök med kultur- och sportevenemang eller skönhet och hälsa. Många helt kostnadsfria andra betalande.

Känslan av att ha tid över

Upplev mer med fler! 

Varför Serw?

I den bästa av världar skulle Serw inte behövas. Alla skulle dela sina dagar med familj, vänner och bekanta. Pensionen skulle räcka till och att bli senior skulle förknippas med guldkantade dagar.  

 

Men så ser det inte alltid ut. För en del är ensamheten ett problem, omgivningen kanske inte har tid eller finns kanske inte kvar. Ofrivillig ensamhet, även kallad social isolering, är ett folkhälsoproblem och kan kopplas till både hjärt-kärlsjukdomar, stroke och demens. Effekterna kan vara förödande.  

 

Forskning visar att de enklaste åtgärderna för att minska riskerna är ett socialt och aktivt liv. Måhända enkla saker, men de ska inte tas för givet. Behovet av att träffa och umgås med andra människor försvinner inte för att det egna nätverket gör det. 

Serw 60.jpg
 
Bistro bestick lunch.jpg

Ett smörgåsbord

nära dig

Serw är en social mötesplats. Vi erbjuder både fysiska och digitala möten och arbetar aktivt för att sänka den digitala tröskeln så att alla som vill, också ska kunna vara med. Med Serw behöver ingen vara ensam som inte vill vara det.

Du förtjänar det!

Gå med idag och boka upp dig imorgon. Ett konto är kostnadsfritt, tar 1 minut att skapa. Med Serw är det roligt att vara senior.

Bistro Bestick mingel.jpg

BLI MEDLEM IDAG